مرزهای اروپا باز می شوند، اما دقیقاً به کجا سفر کنیم؟

مرزهای اروپا باز می شوند، اما دقیقاً به کجا سفر کنیم؟
5
(3)

پس از چند ماه تعطیلی، اروپا در حال رفع موانع و محدودیت های مسافرتی است و به شرایط عادی برمی‌گردد.

آخرین پیشرفت های حاصل در سفرهای فرهنگی منجر به حجم زیاد مسافران در سراسر جهان شده است.  اتحادیه اروپا دستورالعمل هایی را برای تردد تدریجی در مرزهای داخلی اروپا و بازگشایی آزمایشی کسب و کارهای گردشگری، منتشر نموده است. با این وجود، نمی توان آن را یک شرایط یکسان در سراسر قاره قلمداد کرد و ترددها همچنان تا حد زیادی با محدودیت هایی مواجه بوده و همچنان مرزهای خارجی بسته هستند.

به عنوان اولین گام در رویکرد دو مرحله ای کمیسیون اروپا، کشورهای عضوء در حال رفع موانع و محدودیت ها برای جریان گردشگران بوده و در عین حال شروط و معیارهای قرنطینه برای ورود به داخل کشورها تعیین می کنند. مرحله دوم در تابستان شاهد تردد آزاد بین منطقه شینگن خواهد بود که امکان تردد نامحدود بین 26 کشور از جمله فنلاند، فرانسه و ایتالیا را فراهم آورده و مسافرت های بین المللی را مجاز می کند. سفرهای فرهنگی می تواند شرایط عادی جاری برای سفر به اروپا را توضیح دهد.

بیشتر بخوانیم: با ثبت یک شرکت، چگونه می توان اقامت اروپا را به دست آورد؟

کدام کشورها محدودیت ها را کنار گذاشته اند؟

فرانسه

فرانسه محدودیت های مرزهای اروپایی را برداشته و اعلام نموده محدودیت های سفر از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا از 1 جولای برداشته خواهد شد.

آلمان نیز همین موضع را در پیش گرفته، نُه مرز خود را باز گشوده و سفر از خارج اروپا در این برهه همچنان ممنوع است. این موضوع برای ایتالیا نیز صدق می کند؛ ایتالیا مرزهای خود را برای بازدیدکنندگان اتحادیه اروپا، بریتانیا و منطقه شیگن باز نموده است.

فرانسه

بلژیک

بلژیک محدودیت سفر در اتحادیه اروپا و از سوی بریتانیا، سوئیس، نروژ، ایسلند و لیختن اشتاین را برداشته است.

با این وجود مرزهای این کشور بروی بازدیدکنندگان خارج از اروپا باز نیست. هلند نیز گردشگران اتحادیه اروپا و کشورهای شینگن را می پذیرد اما جایی برای بازدیدکنندگان سوئد یا بریتانیا نیست. کرواسی نیز تمایل دارد تا تردد در مرزهای خود را بروی کشورهای اتحادیه اروپا آزاد کند- به خصوص اینکه هیچ شرط خاصی برای اتریش، جمهوری چک، استونی، آلمان، مجارستان، لیتوانی، لتونی، لهستان، اسلوواکی و اسلونی بیان نداشته و همچنین مرزهای این کشور به روی بازدیدکنندگان بین المللی خارج از اروپا بسته است.

بیشتر بدانیم: بهترین کشور برای مهاجرت کدام است؟

قبرس

قبرس نیز دست به عصا حرکت می کند و مسافران جهانی را تنها در شرایط خاصی به کشور خود می پذیرد.

جمهوری چک نیز محافظه کارانه رفتار می کند و همانند مکانیزم چراغ راهنمایی، ورود افراد از کشورهای پُر خطر و مسافران کشورهای غیر اروپایی را ممنوع کرده است.

کدام کشورها دارای قوانین سختگیرانه تری هستند؟

مرزهای کشور دانمارک به جز برای بازدیدکنندگان آلمان، نروژ و کشورهای اسکاندیناوی، حداقل تا 1 سپتامبر بسته است.

همچنین نروژ- که اجازه سفر بین کشورهای کم خطر از جمله دانمارک، ایسلند و فنلاند را صادر کرده- 20 جولای را به عنوان تاریخ بازگشایی رسمی معرفی کرده است. اتریش باز است اما اگر از آلمان، لیختن اشتاین، سوئیس، اسوواکی، اسلوونی، جمهوری چک یا مجارستان به این کشور نمی آیید، به سادگی و آزادانه حق ورود به کشور را نخواهید داشت. اگر از پرتغال، سوئد، اسپانیا یا بریتانیا هستید، باید قرنطینه دو هفته ای را تحمل کنید، اما ورود برای دیپلمات ها و کارگران سازمان های بین المللی از جمله بهداشت جهانی، آزاد است.

کدام کشورها دارای قوانین سختگیرانه تری هستند؟

بلغارستان اعلام کرده که اجازه ورود شهروندان اتحادیه اروپا، تبعه انگلیس، بوسنی، صربستان و مونته نگرو را می دهد؛ با این وجود مسافران خارج از اروپا، به جزء دیپلمات ها و متخصصان پزشکی، حق ورود به این کشور را ندارند. مالت گفته که مرز کشور از 1 جولای به روی ایسلند، اسرائیل، نروژ و سوئیس، همچنین کشورهای همسایه، باز است.

از ایالات متحده حق بازدید از کدام کشور را دارم؟

گردشگران ایالات متحده، بریتانیا، کانادا، ونزوئلا و آفریقای جنوبی بدون گذراندن دوره قرنطینه حق ورود به کشور پرتغال را دارند.

همین موضوع برای کشور یونان صدق می کند که پروازهای بین المللی به آتن و تسالونیکی آزاد نموده؛ البته از مسافران می خواهد تا به محض ورود خودشان را قرنطینه کنند. لهستان نیز از 16 ژوئن سفرهای بین المللی را آزاد کرده و اسپانیا نیز از 1 جولای مرزهای خود را به روی کشورهای غیر اتحادیه اروپا می گشاید.

از ایالات متحده حق بازدید از کدام کشور را دارم؟

مرزهای ایرلند هرگز بسته نبوده است. این کشور خارج از منطقه شنگن است و ممنوعیت های سفر خارج از اتحادیه اروپا را اعمال نکرده است. این کشور تفاوتی را برای وارد شوندگان اروپا و سایر نقاط جهان قائل نیست.

بیشتر بخوانیم: شرایط اخذ اقامت اسپانیا کدامست؟

در کدام کشورها باید قرنطینه شوم؟

بریتانیا قرنطینه اجباری 14 روزه را اعمال می کند و هر کسی که این قرنطینه را رعایت نکند، 1000 یورو (1270 دلار آمریکا) جریمه خواهد شد.

بلغارستان قرنطینه 14 روزه برای افرادی در نظر گرفته که از بلژیک، پرتغال، سوئد و هلند و بریتانیا وارد می شوند. ایسلند نیز برای همه بازدیدکنندگان قرنطینه 2 هفته ای در نظر گرفته است.

در کدام کشورها باید قرنطینه شوم؟

تا چه مقدار این مطلب مفید بود؟

میزان ستاره دلخواه را کلیک کنید

میانگین 5 / 5. تعداد: 3

تاکنون امتیازی ثبت نشده

سوالات و نظرات خود را بنویسید