هرآنچه لازم است بدانید

ویزای کار

پس از خوانش این مقاله، چه نکاتی را درباره مهاجرت کاری خواهید دانست؟
  • مهاجرت کاری در کشورهای دیگر چگونه است؟
  • ویزای کار و ویزای جست‌وجوی کار چه تفاوت‌هایی دارند؟
  • مهم‌ترین شروط دریافت ویزای کار کدام هستند؟
  • مراحل و شرایط درخواست ویزای کار چیست؟
  • داشتن چه تخصص‌هایی معمولاً شانس مهاجرت کاری را افزایش می‌دهد؟
  • بهترین کشورها برای اخذ ویزای کار و جست‌وجوی کار کدام هستند؟

حالا توجه شما را به ادامه مقاله جلب می‌کنیم. این مقاله توسط متخصصان مهاجرت کاری آژانس 360 درجه مهاجرت و کسب‌وکار چهره‌نگار برای استفاده شما نگارش و منتشر شده است.

ویزای کار
مهاجرت کاری به کشورهای دیگر چگونه است؟

مهاجرت کاری، پس از مهاجرت برای امنیت، بزرگ‌ترین دلیل جابه‌جایی انسان‌ها در طول تاریخ بوده است. کار به عنوان سنگ بنای ایجاد زندگی هدفمند و رفاه‌محور، نه فقط بین کشورها که در هر کشوری و بین شهرها هم در جریان است. بزرگ‌ترین حجم مهاجرت کاری را احتمالاً مهاجرت از روستا به شهر قلمداد کنیم. مهاجرت برای کار همچنین در بین کشورها نیز مرسوم است. مهاجرت کاری فقط از کشورهای درحال‌توسعه به کشورهای توسعه‌یافته نیست. در بسیاری از اوقات سر ریز نیروی کار یک کشور پیشرفته به یک کشور غیر پیشرفته نیز دیده شده است.
اخذ ویزای کار، یکی از ارزان‌ترین و مطمئن‌ترین راه‌های مهاجرت قلمداد می‌شود، هرچند که قوانین مخصوص به خود را دارد و همانند روش‌های اثبات تمکن مالی و خرید ملک، صرفاً با داشتن پول آن را به دست نخواهید آورد. به همین دلیل باید برای درک بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانیان، حوصله داشته و با دقت شرایط را مطالعه فرمایید.

به بخشی از نکات مهم در روند دریافت ویزای کار در بخش بعد اشاره شده است.

ویزای کار
ویزای کار و ویزای جست‌وجوی کار چه تفاوت‌هایی دارند؟

وقتی شما ویزای کار دریافت می‌کنید، یعنی یک کارفرما در کشور مقصد، تعهد داده است تا شما را استخدام رسمی نماید. این تعهد توسط هر شرکتی قابل قبول نیست. باید سال‌ها مالیات داده باشد و توان مالی مطلوبی را در اختیار داشته باشد. تعهد او به این معناست که او هیچ شکی در استخدام شما ندارد. همین موضوع باعث می‌شود دریافت ویزای کار بسیار سخت و پیچیده باشد.
شما خودتان را جای کارفرما که بگذارید، متوجه خواهید شد استخدام و تعهد حقوق سالیانه یک کارمند، بدون دیدن و تست کردنش، چقدر سخت است. در حقیقت ویزای کار در کشورهای توسعه‌یافته به کسانی ارائه داده می‌شود که یا عملکردشان بسیار استاندارد و یا جهان‌شمول باشد، مشاغلی همانند: پرستاری و یا جوشکاری که صرفاً براساس مدارک اخذشده و میزان سابقه‌کار، کم‌وبیش قابل ارزشیابی هستند.

بسیاری از مشاغل دیگر همچون رشته‌های مدیریتی، رشته‌های مهارتی خاص همچون شیمی، عمران، علوم آزمایشگاهی و بسیاری دیگر از رده‌های شغلی، به سختی قابلیت قانع ساختن کارفرما برای ارائه دعوت نامه رسمی را دارند.

به همین دلیل و برای پوشش دادن همین معضل، کشورهای مهاجرپذیر، ویزای جست‌وجوی کار را ابداع و تصویب کرده‌اند. در ویزای جست‌وجوی کار،‌ که برخلاف ویزای کار شانس بالایی برای دریافت آن وجود دارد، متقاضی یک ویزای حداقل شش‌ماهه دریافت می‌کند تا در کشور مقصد با فراغ بال و به صورت حضوری فرآیند یافتن شغل و عقد قرارداد با کارفرما را دنبال کند. ما متقاضیان را راهنمایی می‌کنیم تا چگونه پیش از دریافت ویزای جست‌وجوی کار و حضور در کشور مقصد، با کارفرمایان ارتباط برقرار کنند تا به محض رسیدن به کشور مقصد و بدون اتلاف وقت، به جلسات مصاحبه شغلی بروند.

مهم‌ترین شروط دریافت ویزای کار کدام هستند؟
  • مدارج و مدارک تحصیلی؛
  • میزان سابقه کار مفید و مرتبط با رشته تحصیلی؛
  • داشتن بیمه در جایگاه مرتبط با رشته تحصیلی؛
  • سن مناسب و مقبول؛
  • رزومه قوی و متناسب؛ و
  • تسلط به زبان کشور مقصد،

اصلی‌ترین آیتم‌های دریافت ویزای کار کشورهای توسعه‌یافته هستند. همچنین باید در نظر بگیریم که گاهی ممکن است شما همه این موارد را به بهترین شکل در اختیار داشته باشید و باز هم به شما ویزای کار را پیشنهاد ندهیم؛ چرا که هر کشوری براساس اولویت‌های اعلامی از سوی وزارت‌خانه‌های اقتصادی‌اش، هر ساله لیست‌هایی، شامل تخصص‌های مورد نیاز را منتشر می‌سازد که براساس آنها قابلیت ثبت و پیگیری پرونده وجود دارد.

ویزای کار
مراحل و شرایط درخواست ویزای کار و ویزای جست‌وجوی کار چیست؟

متقاضی ابتدا مدارک خود را جهت بررسی به متخصصان ما در آژانس چهره‌نگار، ارائه می‌دهد تا به دقت بررسی شوند. سپس درصورتی‌که شانس بالایی داشته باشند، با آنها قرارداد منعقد می‌گردد. پیش از هرچیز برای متقاضی وقت سفارت اخذ می‌شود؛ چرا که وقت سفارت در برخی از کشورها نسبتاً طولانی است. در این فرصت، متقاضیان معمولاً بر تقویت زبان خود متمرکز می‌شوند.
همزمان، مدارک لازم برای ارائه در سفارت آماده می‌شوند. متقاضی همچنین براساس استانداردهایی که ما ارائه می‌دهیم نسبت به تهیه رزومه و انگیزه‌نامه‌اش اقدام می‌ورزد.
اگر هدف دریافت ویزای کار باشد، در این فرآیند باید جاب‌آفر متقاضی نیز صادر شود و اگر به دنبال دریافت ویزای جست‌وجوی کار باشیم، کمی پیش از وقت سفارت، اقدام به ایجاد ارتباط با کارفرمایان کشور مقصد می‌نماییم. هفته قبل از وقت سفارت، به صورت حضوری فرآیند حضور و گفت‌وگو با آفیسر را تمرین کرده و سؤالات پرتکرار را با متقاضی در میان می‌گذاریم.
مرحله نهایی حضور در سفارت و دفاع از پرونده است. پس از دریافت ویزا و سفر شما به کشور مقصد نیز از طریق آژانس‌های کاریابی طرف قرارداد، به پشتیبانی از شما تا یافتن جایگاه شغلی کمک خواهیم کرد.

داشتن چه تخصص‌هایی معمولاً شانس مهاجرت کاری را افزایش می‌دهد؟

اغلب رشته‌های مهندسی،‌معمولاً در لیست‌های اعلامی از سوی کشورها برای ارائه ویزای‌های کاری قرار می‌گیرند. همچنین بسیاری از رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی نیز در این لیست‌ها وجود داردند. بسیاری از مشاغل و تخصص‌های دیگر همچون علوم پایه و آزمایشگاهی، عمران و معماری، فروش و مارکتینگ، امور مالی و مالیاتی، ساختمان و صنایع وابسته و تکنولوژی‌های نو، همچون انرِژی و رباتیک نیز در این لیست‌ها وجود دارند. هر کشوری را که برای اقدام انتخاب کردید، لیست اختصاصی آن را در مقاله مربوط به آن کشور خواهید خواند.

ویزای کار
بهترین کشورها برای اخذ ویزای کار و جست‌وجوی کار کدام هستند؟

برای خواندن مقاله بهترین مقاصد برای دریافت ویزای کار اینجا را بخوانید. اما در نظر داشته باشید که بهترین مقصد برای شما الزاماً در این مقاله تعیین نخواهد شد. قبل از هرچیز باید در نظر داشته باشیم که چه کشورهایی برای مهاجرت کاری ایرانیان در دسترس هستند. ممکن است برخی از کشورها به صورت کلی مقاصد مطلوبی قلمداد شوند، اما برای متقاضیان ایرانی در دسترس نباشند.
همچنین در برخی از کشورها ممکن است حتی هم‌اکنون هم ویزای کار را برای ایرانی‌ها صادر کنند، اما به دلایل سیاسی و وابستگی بیش از حد به برخی از دشمنان ایران، در مراحل مربوط به تمدید ویزای کار، دست به آزار و اذیت بزنند. همچنان که در مورد ویزای کار لهستان، پیش از این تجربه کرده‌ایم.

ویزای کار

ما براساس تجارب سالیان اخیر؛ و در میان کشورهای توسعه‌یافته، مقاصد زیر را ارائه و پیشنهاد می‌کنیم:

مطالب مرتبط
ویزای گلوبال تلنت انگلیس
ویزای گلوبال تلنت انگلیس
زندگی و کار در انگلیس

بیستم فوریه امسال (۲۰۲۰) انگلیس با ارائه ویزای استعدادهای جهانی بدون محدودیت در تعداد، گام بزرگی در راستای جذب نخبگان در حوزه های مختلف به کشور انگلیس برداشت. انگلیس از سالها پیش به دنبال ارائه این روش برای جذب نخبگان بود اما قوانین دست و پاگیر اتحادیه اروپا او را از انجام این هدف دور می‌کرد. با تصویب برگزیت اما این مشکل مرتفع شد و حالا شاهد عملیاتی شدن آن هستیم. ویژگی خاص این ویزا این است که دارنده آن می تواند به هرکاری که مایل است و در هر رشته ای و به هر شکلی مشغول شود!

ادامه
ویزای گلوبال تلنت استرالیا
زندگی و کار در استرالیا

برنامه GTI برای جذب مهاجران ماهر در رأس بخشهای خاص استرالیا طراحی شده است. همچنین GTI به طور خاص برای جذب مهاجران ماهر مهمترین زمینه های کاری در استرالیا طراحی شده است. طبق برنامه جدید ، مهاجران با مهارت بالا در برخی از صنایع منتخب  از طریق پردازش سریع اقامت دائم استرالیا دریافت می کنند.

ادامه
ویزا هنرمندان فرانسه
ویزای هنرمندان فرانسه
زندگی و کار در فرانسه

این اقامت برای ده دسته از نخبگان طراحی شده است. محورهای اصلی در این برنامه برای فعالان عرصه هنر، پژوهش، ورزش، کسب و کار، علوم و ادبیات است. در این الگو متقاضی باید اثبات نماید برای مدت زمانی بیشتر از ۳ ماه نیاز به حضور در فرانسه دارد. در ادامه در خصوص جزئیات این روش مهاجرتی بیشتر خواهید دانست.

ادامه
ویزای فریلنسری آلمان
ویزای فریلنسری آلمان
زندگی و کار در آلمان

در این ویزا کسانی که مایل به حضور در آلمان و کار و کسب درآمد هستند که فعالیتشان در قالب خوداشتغالی تعریف می‌شود می‌توانند درخواست خود را ارائه دهند. نکته مهم اینجاست که متقاضی باید در نظر داشته باشد با این ویزا قادر به استخدام نیست و همچنین اجازه تاسیس شرکت ندارد. بلکه فقط می تواند آزادانه برای خودش کار کند. هرچند که این ویزا قابل تغییر است و اگر متقاضی بعد از یک سال مایل بود می تواند دسته بندی ویزای خود را به گونه های دیگر تغییر دهد.

ادامه
ویزای فریلنسری اسپانیا (خود اشتغالی)
ویزای فریلنسری اسپانیا (خود اشتغالی)
زندگی و کار در اسپانیا

ویزای فریلنسری اسپانیا به شغل ها و مهارت های خاصی محدود نشده است. ممکن است حتی یک باغبان هم بتواند آن را دریافت کند. هرچند که به علت یکی از مهمترین شرط ها که معرفی حداقل یک مشتری از کشور اسپانیا باشد، معمولا شاغلین در رشته های آی تی و تکنولوژی و اصولا بسترهای مدرن بیشتر به این ویزا علاقه مندی نشان می‌دهند.

ادامه
ویزای کار
ویزای کار آلمان
زندگی و کار در آلمان

شاغل بودن در یکی از بهترین اقتصاد های جهان؛

امکان شاغل بودن همسر در این روش؛

امکان دریافت اقامت آلمان پس از ۲۱ ماه؛

هزینه بسیار اندک دریافت این ویزا؛

مدیریت فرآیند مهاجرت با کمترین ریسک مالی؛

امکان مهاجرت همزمان با خانواده.

ادامه
ویزای کار لهستان
ویزای کار لهستان
زندگی و کار در لهستان

متقاضیان با دریافت ویزای کاری و کسب اقامت دائم می توانند در کلیه کشور؛

پایین بودن هزینه های زندگی در کشور لهستان و بالا بودن درآمدها و پایین بودن نرخ بیکاری؛

دارا بودن حق شهروندی ضمنی اتحادیه اروپا؛

امکان استفاده از تسهیلات بانکی کشور لهستان

ادامه
ویزای کار
ویزای کار کانادا
زندگی و کار در کانادا

شاغل بودن در یکی از کشورهای توسعه یافته با اقتصاد جهانی؛

وجود فرصت های کاری فراوان کانادا؛

امکان تحصیل برای همسر متقاضی؛

امکان تبدیل ویزای کار به اقامت کانادا؛

امکان تحصیل رایگان فرزندان؛

هزینه بسیار اندک دریافت این ویزا؛

ادامه
ویزای کار
ویزای جستجوی کار آلمان
زندگی و کار در آلمان

شاغل بودن در یکی از بهترین اقتصاد های جهان؛

امکان تحصیل مجانی برای همسر در این روش؛

امکان دریافت ویزای کار آلمان؛

هزینه بسیار اندک دریافت این ویزا؛

مدیریت فرآیند مهاجرت با کمترین ریسک مالی؛

امکان مهاجرت کاری به آلمان بدون داشتن جاب آفر.

ادامه
ویزای کار
ویزای جست و جوی کار اتریش
زندگی و کار در اتریش

شاغل بودن در یکی از بهترین کشورهای جهان برای زیستن؛

امکان دریافت ویزای کار اتریش؛

امکان دریافت اقامت و پاسپورت اتریش؛

هزینه بسیار اندک دریافت این ویزا؛

مدت زمان نسبتا کم فرآیند؛

امکان مهاجرت کاری به اتریش بدون داشتن جاب آفر.

ادامه
10 دیدگاه
  • پاسخ مارال.س

    دی 16, 1398, 7:17 ب.ظ

    سلام . من الان وقت سفارت برای ویزای کار بلژیک گرفتم. اما بعید میدونم موفق بشم. خیلی سخت گیر هست بلژیک. اشکالی نداره بیام و برای آلمان هم اقدام کنم؟ ممنون.

  • پاسخ صبوحی.ک

    دی 17, 1398, 12:52 ب.ظ

    ویزای کار عمان را تائید می‌کنید؟ و اگر بله، ارائه هم میدید؟

    • پاسخ کارشناس مهاجرت

      دی 19, 1398, 6:17 ق.ظ

      با سلام و وقت به خیر
      به صورت کلی قابلیت اخذ ویزای کار عمران نیز وجود دارد.
      اما این موسسه آن را ارائه نمی دهد.
      تمرکز ما بر انتقال متقاضیان به کشورهای توسعه یافته می باشد.

  • پاسخ م سلحشور

    دی 22, 1398, 9:48 ق.ظ

    من همه شرایط کاری جز بیمه رسمی در کار مرتبط با رشته را دارم. برای این موضوع میشه کاری کرد؟ حالا تو کانادا آلمان و یا اتریشش فرقی برام نداره.

  • پاسخ saman moafi

    اسفند 2, 1398, 12:50 ب.ظ

    من 38 ساله هستم و رشته م آی تی هست و زبانمم در حد متوسط هست سرمایه م هم ملکی هست که توش زندگی میکنم و ارزشش حدودا 600 میلیون هست
    بنظرتون کدوم ویزای کار برای من مناسبه؟
    آیا امکان این هست بتونم مادرم روهم همراهم ببرم؟

    • پاسخ کارشناس مهاجرت

      اسفند 2, 1398, 4:31 ب.ظ

      با سلام و وقت به خیر
      شما به علت سرمایه ای که دارید می‌تونید از طریق ثبت شرکت این مسیر را مطمئن تر،‌سریع تر و بهتر طی کرده و مشغول کسب و کار خود شوید.

  • پاسخ saeed mortazavi

    اسفند 2, 1398, 12:57 ب.ظ

    سلام
    من کارشناس رادیولوژی هستم و همسرم کارشناس پرستاری
    میتونیم برای ویزای کار آلمان اقدام کنیم؟
    چقدر زمان میبره؟

سوالات و نظرات خود را بنویسید