هرآنچه لازم است بدانید

ویزای تحصیلی

مهاجرت تحصیلی و سوالات مربوط به آن:

  • مهاجرت دانشجویی و تحصیل در کشورهای دیگر چگونه است؟
  • ویزای دانشجویی و ویزای تحصیلی چه تفاوتی دارد؟
  • مراحل اخذ پذیرش در دانشگاه‌های معتبر اروپا و کانادا چیست؟
  • مراحل و شرایط درخواست ویزای تحصیلی چیست؟
  • چه کشوری برای اخذ ویزای دانشجویی مناسب‌تر است؟
  • بهترین کشورها برای اخذ ویزای تحصیلی کدام هستند؟

حالا توجه شما را به ادامه مقاله جلب می‌کنیم. این مقاله توسط متخصصان مهاجرت تحصیلی آژانس 360 درجه مهاجرت و کسب‌وکار چهره‌نگار برای استفاده شما نگارش و منتشر شده است.

مهاجرت دانشجویی و تحصیل در کشورهای دیگر چگونه است؟

مهاجرت دانشجویی، نقطه اتصال سه خواسته مهم یک جوان آینده‌نگر است؛

  • میل به دیدن و تجربه کردنِ دنیا؛
  • علاقه به ادامه تحصیل در دانشگاه‌های برتر جهان؛
  • آینده‌نگری برای ادامه زندگی و تضمین موقعیت شغلی آینده از طریق مهاجرت تحصیلی.

از هزاران سال پیش، که راهبان جوان در طلب و جست‌وجوی علم آفاق را زیر پا می‌گذاشتند تا استادی خبره پیدا کنند تا کنون، این خواسته یکی از قوی‌ترین دلایل مهاجرت و جابه‌جایی انسان‌ها بوده است که با رشد سیستم تحصیل بین‌المللی در قرن اخیر، حالا به یک رسم جهانشمول تبدیل شده است. این‌گونه تصمیمات چه توسط پدر و مادری دلسوز اخذ شوند و چه توسط خود آدمی پیگیری شود، معمولاً به صورت مستقیم بر آینده ما تأثیر گذارند. تصمیم برای مهاجرت تحصیلی یکی از مهمترین لحظات زندگی ما خواهد بود.

ویزای دانشجویی و ویزای تحصیلی چه تفاوتی دارد؟

ویزای دانشجویی و ویزای تحصیلی چه تفاوتی دارد؟

باید در نظر داشته باشیم که ویزای تحصیلی معنایی عام‌تر از ویزای دانشجویی دارد. بسیاری از گونه‌های تحصیل، همانند تحصیلات ابتدایی و متوسطه، همانند ویزای تحصیل دانش‌آموزی در کانادا و یا دوره‌های فراگیری زبان در کالج‌ها همانند دوره زبان در مجارستان، از گونه‌های ویزای تحصیلی هستند که دانشجویی محسوب نمی‌شوند. بعضی از خانواده‌ها ترجیح می‌دهند، فرزندانشان از ابتدا تحصیلات خود را در کشور و فرهنگ دیگری پیگیری کنند. بدیهی است شرایط لازم برای اخذ ویزای تحصیلی دانش‌آموزی به سختی ویزای دانشجویی نیست. همچنین در اغلب کشورها، والدین نیز می‌توانند همراه با فرزندشان که به جهت مهاجرت تحصیلی عازم کشورهای دیگر هستند، جهت همراهی با او به کشور مقصد ورود پیدا کنند. هرچند این روش جز درباره کانادا چندان ارزان و مقرون به صرفه نیست.

مراحل اخذ پذیرش در دانشگاه‌های معتبر اروپا و کانادا چیست؟

ابتدا باید مطمئن شوید که به صورت عمومی شرایط مطلوبی برای پذیرش  و انجام مهاجرت تحصیلی دارید. برای مثال آخرین معدل، تسلط به زبان خارجه مد نظر، نداشتن گپ تحصیلی و یا داشتن دلیل برای آن و دیگر شرایط لازم.

سپس، می‌بایست رشته‌های مد نظرتان را استخراج کنید و در جست‌وجو باشید تا بدانید در چه کشورهایی و با چه شرایطی، دانشگاه‌ها قابلیت پذیرش شما را خواهند داشت.

سپس مرحله آماده کردن مدارک است؛ دانشگاه پیش از این‌که شما را به عنوان دانشجو قبول کند باید مدارک شما را بررسی کند. مدارک مورد نیاز در این مرحله شامل ریزنمرات، مدرک آخرین مقطع تحصیلی، توصیه‌نامه از اساتید معتبر دانشگاهی، رزومه تحصیلی، انگیزه‌نامه و… است.

در مرحله بعد باید به وب‌سایت دانشگاه بروید و فرم پذیرش را پر کنید. می‌توانید به همۀ دانشگاه‌هایی که مایل به ادامۀ تحصیل در آن‌ها هستید درخواست بفرستید. ما البته قادر به انجام این کار به جای شما هستیم. پس از انجام این مراحل باید برای دریافت پذیرش و آغاز فرآیند مهاجرت تحصیلی صبور باشید.

مراحل و شرایط درخواست ویزای تحصیلی چیست؟

مراحل و شرایط درخواست ویزای تحصیلی چیست؟

براساس این‌که کدام کشور را برای مهاجرت تحصیلی انتخاب کرده باشید، بسته به قوانین مهاجرتی آن کشور، لیست خاصی از اسناد را برای اخذ ویزای تحصیلی از متقاضیان درخواست می‌کنند. با این حال، یکسری مدارک را، به عنوان لیست عمومی مدارک ویزای تحصیلی می‌دانند که شما مطمئناً به آن‌ها نیاز خواهید داشت. در ادامه این مدارک را برای شما توضیح خواهیم داد:

  • پاسپورت معتبر: پاسپورت‌ها، اولین الزام برای هر سفری هستند. نکته‌ای که لازم است بدانید این است که، برای تحصیل در کشور‌های مختلف شرایط اعتبار پاسپورت ممکن است متفاوت باشد. ویزای تحصیلی بعضی از کشور‌ها تا پایان مدت اعتبار پاسپورت شما، معتبر می‌باشند. همچنین شما باید در پاسپورت خود، حداقل دو صفحه خالی برای مهر زدن برای ویزا تحصیلی خود داشته باشید. توجه داشته باشید در صورتی که هر تعداد گذرنامه منقضی‌شده دارید، باید از تمام صفحات آن یک کپی تهیه کنید. ممکن است سوابق سفر شما به کمک شما بیایند.
  • اثبات دانشجو بودن: اصلاً اهمیتی ندارد که شما برای کدام کشور درخواست ویزا می‌کنید، اگر هر نوع تقاضایی برای ویزای دانشجویی دارید، باید بتوانید ثابت کنید که شما یک دانشجوی ایرانی هستید. این اثبات، اغلب با تأییدیه از مؤسسه آموزشی که در آن تحصیل کرده و یا می‌کنید انجام می‌پذیرد.
  • پذیرش تحصیلی: یک نامه تأییدیه از دانشگاهی که برای تحصیل به آن درخواست داده‌اید، باید ضمیمه مدارک‌تان داشته باشید. این سند نشان می‌دهد شما قبلاً مسیر لازم را به درستی پیموده‌اید.
  • گواهی پایان دوره سه‌ساله متوسطه (به همراه ترجمه رسمی): گواهی پایان دوره سه‌ساله متوسطه، همان مدرک دیپلم‌تان می‌باشد. مدرک دیپلم‌تان به همراه ترجمه رسمی آن باید در مدارک تحویلی به سفارت کشور مورد نظرتان قرار داشته باشد.
  • گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی (به همراه ترجمه رسمی).
  • گواهی پایان دوره کارشناسی و یا کارشناسی ارشد (به همراه ترجمه رسمی).
  • فرم درخواست ویزا (توسط متخصصان ما برای شما تکمیل می‌شود).
  • شناسنامه متقاضی به همراه ترجمه رسمی و دو کپی از آن.
  • گواهی پشتیبانی مالی: این گواهی می‌تواند به دو صورت به سفارت کشور مقصد ارائه شود: روش اول ارائه گواهی تمکن مالی به ارزش اعلام‌شده توسط سفارت کشور مقصد. روش دوم ارائه گواهی ضمانت و پشتیبانی توسط یکی از بستگان متقاضی در کشور مقصد که در کل مدت زمان تحصیل توانایی پشتیبانی شما را داشته باشد. بسته به کشوری که درخواست اخذ ویزایش را دارید البته ممکن است تفاوت‌هایی نیز داشته باشد.
  • مدارک شغلی و یا سوابق شغلی (در صورت موجود بودن).
  • دو قطعه عکس رنگی پاسپورتی.
  • انگیزه‌نامه: انگیزه‌نامه، انگیزه و هدف شما برای تحصیل در کشور مورد نظر را اعلام می‌کند. این نامه می‌تواند هدف‌های بعد از اتمام تحصیل، هدف از تحصیل در کشور مقصد و مواردی این‌چنین را بیان کند. در سفارت برخی از کشورها، کیفیت انگیزه‌نامه شما بسیار بسیار مهم است.
  • زندگی‌نامه: زندگی‌نامه شما، باید یک متن کلی در مورد نحوۀ زندگی‌تان از کودکی تا زمانی که درخواست ویزای تحصیلی می‌کنید باشد. در این متن شما باید کلیه کارهایی که از کودکی انجام داده‌اید و تمام حرفه‌ها و تخصص‌هایی را که یاد گرفته‌اید، به طور کامل ذکر کنید. در برخی کشورها نیاز به زندگی‌نامه نخواهید داشت.
  • آموزش‌های زبان: مدرک دیگری که بسیار مهم است، مدارک آموزش‌های زبان شما می‌باشد. به طور کلی شما باید با این مدارک به سفارت کشور مورد نظر خود اثبات کنید که به راحتی می‌توانید در این کشور با دیگران ارتباط برقرار کرده، تحصیل کنید و بدون دردسر کار‌های روزمره خود را انجام دهید. به طور معمول TOFEL، IELTS و PHD در اخذ ویزای تحصیلی تأثیر بسزایی خواهند داشت. صد البته تسلط به زبان اختصاصی همان کشور نیز می‌تواند تأثیر بسزایی در این فرآیند داشته باشد.
چه کشوری برای اخذ ویزای دانشجویی مناسب‌تر است؟

چه کشوری برای اخذ ویزای دانشجویی مناسب‌تر است؟

آیتم‌های متنوعی وجود دارند که به شما یاری خواهند کرد تا بهترین انتخاب ممکن را برای مهاجرت تحصیلی داشته باشید. اگر با ما تماس داشته باشید شما را در این مسیر کمک خواهیم کرد. اما به صورت کلی مهم‌ترین این موارد از این قرارند:

  • هزینه‌ها: برخی از کشورها تحصیل رایگان را به شما ارائه می‌دهند. بدیهی است که این آیتم می‌تواند تعیین‌کننده‌ترین موضوع باشد. برای مثال تحصیل در آلمان رایگان است.
  • دانشگاه‌ها: طبیعی است شهرت یک دانشگاه، تأثیر زیادی در تصمیم شما خواهد داشت. برای مثال دانشگاه‌های امریکا و دانشگاه‌های انگلیس با فاصله در دنیا مشهور‌تر و دارای رتبه‌های بالاتری هستند.
  • هزینه زندگی: هرچقدر هم که حواستان باشد، و بخواهید کم‌هزینه این دوران را بگذرانید، باز هم باید در نظر داشته باشید که هزینه‌های زیاد می‌توانند تحصیلات شما را تهدید کنند. باید در این خصوص امکانات موجودتان را در نظر داشته باشید.
  • امکان کار: قوانین کار دانشجویی در کشورهای مختلف، متنوع است. باید دید واضحی در این خصوص داشته باشید.
  • مدت زمان اخذ ویزا: وقت سفارت برخی کشورها برای دریافت ویزا تا هجده ماه نیز بالا رفته است. باید موقعیت مورد نیاز خودتان را بشناسید و برای انتخاب مقصد برای مهاجرت تحصیلی درست تصمیم بگیرید.
  • راحتی اخذ ویزا: به صورت کلی برخی کشورها راحت‌تر ویزای تحصیلی ارائه می‌دهند. باید از مشاورتان در این خصوص راهنمایی بخواهید تا عمرتان تلف نشود.
  • امکان اشتغال: در برخی کشورها قابلیت مشغول به کار شدن پس از اتمام تحصیلات وجود دارد. حواستان به این نکته باید باشد.
بهترین کشورها برای اخذ ویزای تحصیلی کدام هستند؟

بهترین کشورها برای اخذ ویزای تحصیلی کدام هستند؟

هر ساله نهادهای بین‌المللی براساس شواهد موجود دست به انتشار لیست بهترین کشورهای جهان برای اخذ ویزای دانشجویی می‌زنند. تعدادی از کشورها هستند که معمولاً همواره در این لیست قرار می‌گیرند. تحصیل در انگلیس، تحصیل در فرانسه، تحصیل در ایتالیا، تحصیل در کانادا، تحصیل در مالزی، تحصیل در امریکا و تحصیل در آلمان از آن جمله هستند.

ما اما با در نظر گرفتن جمیع شواهد مهاجرت تحصیلی به این کشورها را به شما پیشنهاد می‌کنیم. پس از مطالعه این مقالات، با ما در تماس باشید تا با دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت تحصیلی، این مسیر را به سلامت بپیمایید.

مطالب مرتبط
تحصیل رایگان در ترکیه
تحصیل رایگان در ترکیه
تحصیل دانشجویی در ترکیه

در رتبه بندی اخیر سایت QS، تعداد 9 دانشگاه ترکیه در رتبه 100 تا 1000 دانشگاه برتر جهان قرار دارد که این مساله نشان دهنده کیفیت آموزشی و تلاش برای رقابت با دانشگاه های مطرح جهانی است. دولت ترکیه در برنامه ریزی تحول و توسعه خود اهمیت زیادی در بخش آموزش و پژوهش قائل شده که یکی از نشانه های آن، افزایش کیفیت دانشگاه ها و پدیدار شدن دانشگاه های خصوصی است.

ادامه
تحصیل در آلمان (شرایط کلی)
تحصیل در آلمان
تحصیل دانشجویی در آلمان

اگر مایل به تحصیل در دانشگاه های رایگان آلمان هستید؛

اگر ترجیح می‌دهید در کشوری درس بخوانید که بالافاصله پس از فارغ التحصیلی جذب بازار کار شوید؛

اگر مایل هستید زمینه سازی مناسب برای دریافت ویزای کار آلمان داشته باشید؛

اگر مایل به تحصیل در کشوری با استانداردهای بالای آموزشی و در عین حال کم هزینه هستید؛

این روش به شما پیشنهاد می‌شود.

ادامه
مهاجرت تحصیلی
تحصیل در فرانسه
تحصیل زبان فرانسه در فرانسه

اگر مایل هستید در سریع‌ترین شکل ممکن وارد اروپا شوید و برای این هدفْ هزینه زیادی مد نظر شما نیست؛

اگر مایل هستید در دانشگاه‌های دولتی فرانسوی درس بخوانید؛

اگر مایل به مهاجرت سریع و راحت به کانادا هستید؛

اگر مایل به آماده‌سازی مناسب برای دریافت ویزای کار فرانسه هستید؛

این روش به شما پیشنهاد می‌شود.

ادامه
مهاجرت تحصیلی
تحصیل در فرانسه
کارشناسی ارشد در فرانسه

اعتبار دانشگاه‌های فرانسه به همراه فراهم بودن امکان تحصیل رایگان و یا با هزینه پایین نسبت به سایر کشورها برای دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد، این کشور را به یکی از بهترین مقاصد دانشجویی تبدیل کرده است.

تحصیل کارشناسی ارشد در فرانسه یکی از بهترین گزینه‌هاست؛ چرا که این روش منجر به ادامه زندگی در یکی از بهترین کشورهای اتحادیه اروپا می‌شود. شما پس از اتمام تحصیلات خود، برای ۲ بازة ۶ ماهه وقت دارید که در فرانسه کار پیدا کنید و ۳ سال پس از کار در فرانسه، اقامت دائم خود را از این کشور دریافت خواهید کرد.

همچنین امکان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در فرانسه به زبان انگلیسی و بدون نیاز به سطح زبان بالا و همچنین شهریه کمتر نسبت به سایر کشورهای اروپایی امکان‌پذیر است.

ادامه
دکترا در فرانسه
تحصیل دانشجویی در فرانسه

اعتبار دانشگاه‌های فرانسه به همراه فراهم بودن امکان تحصیل رایگان و دریافت حقوق ماهیانه برای دانشجویان مقطع دکتری ، این کشور را به یکی از بهترین مقاصد دانشجویی تبدیل کرده است.

تحصیل دکتری در فرانسه یکی از بهترین گزینه‌هاست؛ چرا که این روش منجر به ادامه زندگی در یکی از بهترین کشورهای اتحادیه اروپا می‌شود.

ادامه
مهاجرت دانشجویی
تحصیل در کانادا
تحصیل دانش آموزی و دانشجویی در کانادا

اگر مایل به تحصیل با کیفیت فرزندانتان به زبان انگلیسی هستید؛

اگر مایل هستید به عنوان همراه فرزندتان شما نیز ویزای کانادا دریافت کنید و ویزای کار را به دست آورید؛

اگر مایل به تحصیل در دانشگاه های کانادا و سپس پیوستن به بازار کار کانادا هستید؛

این روش به شما پیشنهاد می‌شود.

ادامه
تحصیل در کانادا
تحصیل دانش آموزی و دانشجویی در کانادا

دوره های (Post-Baccalaureate Diploma) در کانادا به دوره هایی گفته میشود که متقاضیان دارای مدرک undergraduate یا همان لیسانس میتوانند وارد این دوره شوند تا مهارت های زبان انگلیسی و مهارت کاری خود را به صورت عملی ارتقا دهند. این دوره ها در کانادا معمولا شامل ۸ ماه دوره تئوری و ۸ ماه دوره کارورزی در شرکت ها یا کارخانه ها بوده و به متقاضیانی که در دوره لیسانس فارغ التحصیل شده اند شانس خوبی برای استخدام شدن میدهد.

ادامه
مهاجرت دانشجویی
تحصیل در مجارستان
تحصیل زبان انگلیسی و آلمانی در مجارستان

اگر مایل هستید در سریع‌ترین شکل ممکن وارد اروپا شوید و برای این هدف هزینه زیادی مد نظر شما نیست؛

اگر مایل هستید با سرعت بالایی و همراه با تحصیل زبان، به لحاظ فرهنگی و روانی آماده زندگی اروپایی شوید؛

اگر مایل به مهاجرت راحت‌تر به امریکا و کانادا هستید؛

اگر مایل به آماده‌سازی بستر مناسب برای دریافت ویزای کار مجارستان هستید؛

اگر مایل به آماده‌سازی بستر مناسب برای دریافت ویزای کار دیگر کشورهای اروپایی هستید؛

این روش به شما پیشنهاد می‌شود.

ادامه
تحصیل در سوئد
تحصیل زبان سوئدی در سوئد

زبان سوئدی، زبان رسمی بیش از ۱۰ میلیون نفر از جمعیت اتحادیه اروپا (عموما در کشور سوئد) است که در کشور فنلاند نیز کاربرد دارد. این زبان که تقریبا تلفیقی از زبان نروژی و دانمارکی محسوب می‌شود، می‌تواند به شما کمک کند که زندگی آسانی را در کشور سوئد تجربه کنید، چراکه یکی از مهم‌ترین اصول مربوط به مهاجرت، یادگیری زبان رسمی آن کشور و توانایی استفاده از آن برای مکالمات روزمره و کاری است.

اگر بخواهید برای تحصیل در سوئد یا کار در این کشور اقدام کنید، اهمیت یادگیری زبان سوئدی دو چندان می‌شود چراکه در محیط‌های کاری و تحصیلی، همیشه نمی‌توان به زبان انگلیسی مفهوم را رساند و از سویی، مخاطبین ما در این محیط‌ها الزامی به استفاده از زبان انگلیسی ندارند و درصورتی‌که به زبان سوئدی مسلط نباشید، اطلاعات بسیاری را از دست خواهید داد.

ادامه
تحصیل در ایتالیا
تحصیل دانشجویی در ایتالیا

کشور ایتالیا از سطح علمی بالایی برخوردار است و فارغ‌‌التحصیلان رشته‌های مختلف در این کشور در بازار کار جهانی از اعتبار خوبی برخوردارند و می‌توانند در شغلی پر درآمد مشغول به کار شوند. از طرفی امکان اقامت و کار بعد از فارغ‌التحصیلی در ایتالیا وجود دارد. تمامی این موارد باعث می‌شود بسیاری از دانشجویان، کشور ایتالیا را به عنوان مقصد خود برای تحصیل انتخاب کنند.

ادامه
دوره زبان در اسپانیا
تحصیل در اسپانیا
دوره زبان در اسپانیا

زبان اسپانیایی به عنوان دومین زبان با گویشور بالا در جهان، طرفداران زیادی دارد. علاوه بر اینکه در حدود پانزده کشور در جهان (از جمله اسپانیا و آرژانتین) زبان اولشان اسپانیایی است، در بسیاری از کشورهای دیگر هم این زبان به عنوان زبان دوم شناخته می‌شود که معروف‌ترین آن‌ها ایالات متحده امریکا و انگلستان هستند. در مجموع بیش از ۵۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به زبان اسپانیولی تکلم می‌کنند. بدیهی است که فراگیری این زبان جذاب و نه چندان سخت، اگر در مهد شکل‌گیری آن انجام پذیرد با کیفیتی بالا و با لهجه‌ای شایسته رخ داده است.

کشور اسپانیا با توجه به این نیاز گسترده به کسانی که پذیرش یادگیری زبان اسپانیایی از کالج‌های این کشور را اخذ کرده باشند، ویزای دانشجویی اعطا می‌کند.

ادامه
تحصیل در اسلواکی
تحصیل در اسلواکی
زندگی و تحصیل در اسلواکی

موسسات آموزشی برنامه های تحصیلی مختلفی را ارائه می دهند و تعداد زیادی از آنها وجود دارد که به زبان انگلیسی یا سایر زبانها تدریس می شوند. هر برنامه تحصیلی باید توسط وزارت آموزش ، تحقیقات و ورزش جمهوری اسلواکی تایید شود.

اگر مایل به تحصیل در اسلواکی هستید باید بدانید که سال تحصیلی 2 ترم طول می کشد: ترم زمستان از سپتامبر تا ژانویه و ترم تابستان از فوریه تا ژوئن ادامه دارد.در طول ترم ، دانشجویان در دوره های مختلف آموزشی مانند سخنرانی ، سمینار ، کار آزمایشگاهی ، پروژه ها ، آموزش عملی یا مشاوره شرکت می کنند. پس از گذراندن دوره (مانند مقاله ، آزمون اعتباری یا حتی نسبت حضور) ، اعتباراتی مطابق با سیستم اعتبار و انباشت اروپا (ECT) به دانشجویان اعطا می شود. مدارک نیز به همین ترتیب است و در اتحادیه اروپا و بیشتر کشورهای جهان معتبر است.

ادامه
تحصیل در روسیه
تحصیل در روسیه
تحصیل دانشجویی در روسیه

روسیه و دانشگاه‌های معتبرش آرزوی هرکسی است و به دلیل نزدیک بودن این کشور به ایران، مورد تأیید بودن توسط کشورهای اروپایی و رنکینگ بالای دانشگاه‌ها و هزینه‌های پایین تحصیل در این کشور توجه هر دانشجویی را به خود جلب می‌کند و افراد زیادی را به سمت خود می‌کشاند. دانشگاه‌های روسیه دارای بالاترین استاندارد‌های آموزشی روز دنیا می‌باشند. سیستم آموزشی در بسیاری از دانشگاه‌های روسیه دانشجومحور است و هزینه زندگی و دانشگاه در کشور روسیه بسیار پایین است.

ادامه
تحصیل در نیوزلند
تحصیل دانشجویی در نیوزلند

سیستم آموزشی نیوزیلند یکی از پیشرفته‌ترین سیستم‌های آموزشی در جهان است که  بر اساس سیستم آموزشی معتبر بریتانیا پایه گذاری شده است و طیف گسترده ای از دوره های دانشگاهی، فنی و حرفه ای و مدارس را ارائه می دهد.

ادامه
تحصیل در انگلیس
تحصیل دانشجویی در انگلیس

بر طبق آمار سال تحصیلی 2018-1029، کشور انگلیس پذیرای بیش از ۴۸۵٫۰۰۰ دانشجوی بین‌المللی در این کشور بوده که حدود ۳۴۲٫۰۰۰ نفر از این دانشجویان، از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا برای تحصیل به انگلیس مهاجرت کرده‌اند.

بر اساس آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های جهان، دانشگاه‌های University of Oxford و University of Cambridge در رتبه اول و سوم برترین دانشگاه‌های جهان در سال ۲۰۲۰ قرار گرفته‌اند که حضور ۲ دانشگاه از این کشور در لیست سه دانشگاه برتر جهان، خبر از کیفیت بالای تحصیل در انگلیس می‌دهد و وجود این دانشگاه‌های برتر در انگلستان، یکی دیگر از دلایل جذابیت تحصیل در انگلیس برای دانشجویان است.

ادامه
تحصیل در چک
تحصیل در جمهوری چک
زندگی دانشجویی در چک

جامعه بزرگ دانشجویان بین الملل موسسات آموزش عالی در چک هر ساله و به صورت روز افزون در حال جذب دانشجویان بین المللی هستند به گونه‌ای که در سال ۲۰۱۹ تعداد ۴۵ هزار دانشجوی خارجی در این کشور مشغول به تحصیل بودند. به عنوان یک خارجی شما می توانید در دانشگاه خصوصی بین المللی و یا دانشگاه های ملی ایالتی عمومی کشور مشغول به تحصیل شوید .

ادامه
تحصیل در سوئیس
زندگی دانشجویی در سوئیس

سوئیس با کمترین میزان جرم ، جزء امن ترین کشور های دنیا محسوب می شود. سبک زندگی سوئیسی و برند این کشور به عنوان مرکز صلح جهان، از دیگر جذابیت های این کشور است. حضور برخی از مهمترین سازمان های بین المللی و صنعت بانکداری مشهور این کشور نیز از دلایلی هستند که همواره بازار کار این کشور را داغ نگه داشته و آن را به مقصدی جذاب تبدیل کرده است.

۲۴ دانشگاه سوئیس مورد تائید وزارت علوم ایران است و فارغ التحصیلان این دانشگاه ها می توانند با مدرک این دانشگاه ها در ایران ادامه تحصیل داده و یا مشغول به کار شوند.

ادامه
تحصیل در آمریکا
زندگی دانشجویی در آمریکا

دانشگاه‌های آمریکا، ازجمله برترین دانشگاه‌های جهان هستند و به نسبت کیفیت آن‌ها، متقاضی برای تحصیل در این دانشگاه‌ها نیز بسیار زیاد است، از سویی تعداد دانشگاه‌های این کشور به دلیل پهناوری آن بسیار زیاد بوده و تعدد بالای دانشگاه‌ها، کیفیت تحصیلی آن‌ها و تحصیلات به زبان انگلیسی در دانشگاه‌های آمریکا، باعث زیاد شدن جذابیت تحصیل در این کشور را برای دانشجویان بین‌المللی می‌شود.

ادامه
7 دیدگاه
  • پاسخ mohammad Reza

    دی 14, 1398, 1:21 ب.ظ

    سلام.
    در چه کشورهایی پس از تحصیل میشه ویزای کار گرفت و مشغول کار شد؟
    چون این موضوع خیلی اهمیت داره.
    منتظر پاسخ هستم.

    • پاسخ کارشناس مهاجرت

      دی 15, 1398, 11:21 ق.ظ

      با سلام و وقت به خیر. در اغلب کشورهای اروپایی این موضوع قابل تحقق است.
      اما قابل تحقق بودن به لحاظ قانونی با اینکه کار برای فارغ التحصیلان هم وجود داشته باشد دو موضوع جداست.
      برای مثال شرایط تبدیل ویزای تحصیلی به کار در اسپانیا و ایتالیا پیچیده است.
      اما در آلمان و انگلیس به عنوان یک امر روتین روی آن میتوانید حساب باز کنید.

  • پاسخ shahrokh moosavi

    دی 14, 1398, 1:25 ب.ظ

    سلام و خسته نباشید من یه سوال داشتم آزمون تافل برای دانشگاهای کانادا مورد قبول هست؟

  • پاسخ هانیه کاشفی

    دی 16, 1398, 9:04 ق.ظ

    سلام آیا میشه بعد از اقدام برای ویزای تحصیلی اقدام به اقامت دائم کرد ؟ حالا برای کار یا زندگی ؟
    و اینکه دانستن زبان آن کشور برای ادامه تحصیل اهمیت دارد یا نه ؟

    • پاسخ کارشناس مهاجرت

      دی 16, 1398, 5:51 ب.ظ

      با سلام و وقت به خیر
      بله در اغلب این کشورها که ما معرفی کرده ایم این امکان وجود دارد. قطعا دانستن زبان هر کشوری گزینه های شما را افزایش خواهد داد.

  • پاسخ maryam ebadi

    اسفند 2, 1398, 12:46 ب.ظ

    میشه با داشتن ویزای تحصیلی کار هم کرد؟ امتیاز محسوب میشه برای گرفتن ویزای کار بعد از پایان دوره ی زبان؟

سوالات و نظرات خود را بنویسید