نمونه هایی از تکنیک های جالب و ساده ی خانه داری و آشپزی

آشپزی یکی از مهارت های اساسی است که برای زنده ماندن به یادگیری آن نیاز دارید. در حالی که پخت و پز می تواند بسیار راحت باشد ، اما برای برخی ممکن است پیچیده ترین کار روی زمین باشد. خوب ، صادقانه بگویم ، این علم موشک نیست – این فقط یک رویکرد خوب برنامه ریزی شده برای غذای خوب است! فقط باید ترفندهای درست را بدانید تا درست انجام دهید.

توصیه هایی که می توانند آشپزی و خانه داری شما را تبدیل به بازی کنند:

_  اضافه کردن کمی شکلات تلخ به فیلتر قهوه، قهوه شما را خوش مزه تر می کند.

_  برای خلاص شدن از چربی اضافی در غذای خود، چند تکه یخ را در یک دستمال بپوشانید و بر روی غذا بیندازید. چربی منجمد خواهد شد و در دستمال کاغذی جذب می شود.

_ برای اجتناب از گریه در حین خرد کردن پیاز، آن ها را 15 دقیقه قبل ازبریدن در یخچال نگه دارید.

_ ته ظرف یک لایه از برش های لیمو قرار دهید و بعد گوشت یا ماهی را روی آن بگذارید تا گوشت یا ماهی به ته ظرف نچسبد.

_ نان خود را از کهنه شدن با گذاشتن کرفس تازه در کیفش نجات دهید.

_ اضافه کردن کمی نمک به ماهی تابه قبل از سرخ کردن غذاها از جذب چربی زیاد جلوگیری می کند.

_ دیر خراب شدن گوجه فرنگی ها از طریق ذخیره کردن آن ها در فضایی با دمای پایین، امکان پذیر خواهد بود.

_ برای اینکه طعم تلخ هر گیاهی را از بین ببرید آن را به مدت یک ساعت در آب یخ قرار دهید‎.‎

_  برای درست کردن استیکی نرم گوشت را قبل از پخت در سس ماینوز بخیسانید تا نرم شود.

_ برای جلوگیری از کدری قابلمه آلومینیومی پوست سیب را به مدت 30 دقیقه در آن بجوشانید‎.‎

_ برای از بین بردن بوی ماهی و مرغ ظرف هایتان ، آنها را با آب و سرکه بشویید .

_ برای اینکه آهک کتری یا سماور از آن جدا شود بهتر است پوست‏ سیب زمینی یا هویج را در کتری بجوشانید.‏

_اضافه کردن نمک به آب درون قابلمه سبب سریعتر جوش آمدن آن می شود.

_ هنگامی که می خواهیم فلفل های تند را خرد کنیم ، دستمان به شدت بوی فلفل می گیرد و تندی آن جذب پوست می شود . برای جلوگیری از تند شدن دست و بو گرفتن آن هنگام بریدن فلفل دست ها را با کمی روغن چرب کنید.

_ برای تمیز کردن ظرفی که در آن غذا سوخته است درون آن آب گرم و مقداری نمک و کمی سرکه بریزید و اجازه دهید بجوشد تا کاملاً پاک شود.

_برای حفظ رنگ سبزی هایی مانند گل کلم قرمز هنگام پخت مقداری آب لیمو به آن اضافه نمایید . اسیدیته در حفظ رنگدانه و فلاوانوئید تاثیر گذار است.

_ خش های ظرف های شیشه ای را با خمیر دندان صیقل دهید و از بین ببرید. 

_ برای جوش آمدن سریع آب سماور ابتدا تا نیمه سماور را آب کنید و سپس بعد از گرم شدن، بقیه ی سماور را پر از آب کنید. 

_ برای سالم در آوردن مغز گردو ، آن را 12 ساعت در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید.

دیدگاهتان را بنویسید